AHLAKİ ve KÜLTÜREL DEĞERLER TOPLULUĞU

Öğrencilerin pozitif ve sosyal ilimlerin ışığında, milli, ahlaki, dini, manevi ve kültürel değerleri benimseyen, koruyan, geliştiren, fıtratlarıyla barışık, ahlaki ve insani bütün evrensel değerleri özümsemiş, topluma saygılı, toplumsal aidiyet duygusu yüksek, girişimci, bulunduğu çevredeki olumlu ve olumsuz her türlü gelişmeye duyarlı, sahip olduğu haklarının, özgürlüklerinin ve sorumluluklarının bilincinde olan ve bunları etkin bir biçimde kullanabilen, tarihsel ve kültürel olarak sahip olduğu değerlerinin ve potansiyelinin farkında olan, mevcut imkan ve şartları en verimli biçimde kullanabilen bilgili ve özgüven sahibi, olarak topluma kazandırılması amaçlar.

Dr. Öğr. Gör. Fahri ÇAKAN