AKADEMİK DÜŞÜNCE, EĞİTİM ve MEDENİYET TOPLULUĞU

Milletimizin gözbebeği olan genç nesile tarih şuuru kazandırarak ceddinden aldığı mirası şerefle ve azimle taşıma ruhu kazandırmak, geleneklerine bağlı ancak modern, dünü unutmayan bugünü yaşayan ve yarınlara emin adımlarla yürüyecek gençlik oluşturmak, vatana, milletle, devlete ve dahi insanlığa sevdalı, özünün farkına varmış erdemli bir öğrenci topluluğu oluşturmak, bu minvalde konferansla söyleşiler, panel, forum, seminerler, şiir dinletileri, konserler, tiyatro, anma günleri düzenlemek, teknik geziler ve kültürel geziler düzenleyerek öğrencilerin mesleki hayata hazırlanması ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunmak, üniversite içerisinde faaliyet gösteren diğer topluluklarla koordinasyon sağlayarak ortak program, etkinlik ve proje hazırlamayı amaçlar.

Doç.Dr.İbrahim AYDIN