TİYATRO PİYES DOĞAÇLAMA TOPLULUĞU

Öğrencilerin toplumsal, sanatsal ve kültürel gelişmelerine yardımcı olmak. Beden ve ruh sağlıklarını korumak,araştırıcı ve yaratıcı niteliklere sahip kişiler olarak yetişmelerine katkıda bulunmak, sosyal ihtiyaçlarını karşılamak.Çalışmalarının ağırlığını sanatsal  faaliyetler oluşturmaktadır. Topluluğumuz üyelerine kişisel gelişim sağlamak, toplum önünde konuşma becerisi, özgüven, girişimcilik ve sunum becerileri kazandırma, sahne sanatlerı eğitim ve uygulamalarını kendine hedeflemiştir.

Doğaçlama tiyatro, klasik tiyatroların aksine oyuncuların hiçbir metin veya kurguya bağlı olmaksızın oynamasıdır. Oyuncunun doğaçlama anında sunduğu hareketler ve sözler, anlık bir biçimde ortaya çıkar.

Topluluğun amacı doğaçlama bir şekilde seyirciye gösteri yapmaktır.

Öğr.Gör.M.Faik ŞENERGİN