2023 DÜŞÜNCE VE DEĞERLER TOPLULUĞU

Cumhuriyetimizin 100.yılına yaklaşırken mevcut tarihi ve kültürel birikimleri değerlendirerek Türk Milletinin geleceğine yönelik bakış açısı geliştirmelerine, geleceğin değerlerini özümseyerek iyi insan, iyi vatandaş, iyi birey olma yönünde ihtiyaç duydukları sermayenin oluşumuna destek olmayı; üyeleri ve diğer üniversite öğrencileri için temel düşünce ve değerlerini yaşayacağı seçilmiş ortamlar ve seçenekler sunarak gönüllü sosyal yapılar içerisinde öğrencilerin daha güçlü ve bilinçli bir gelecek tasarlamalarına yardımcı olmayı amaçlar.

Üniversitemize farklı sosyal çevrelerden gelen yerli ve yabancı öğrencilerin ortak düşünce ve değerlerimizden haberdar olarak mevcut sosyal yapılara uyumuna milli düşünce ve değerleri benimseyerek kendisi ve toplumuyla barışık fertlerin yetişmesine katkıda bulunmak ister. Bu yöndeki amaçlarını başta temel duyarlılık kampanyaları olmak üzere konferans, panel, gezi, konser, söyleşi, sinema, sergi, yayın gibi bilimsel ve sosyal faaliyetler aracılığı ile gerçekleştirerek üniversitemizde farkındalık oluşturmayı amaçlar.

Dr. Öğr. Üy. Ahmet UYSAL