TÜRK SİYASETÇİLİĞİ ve LİDERLİK TOPLULUĞU

Üniversitemizin vizyonu ve misyonu çerçevesinde, üniversite öğrencilerinin akademik eğitimleri sürecinde, mesleki yeteneklerinin ve özgür düşünme becerilerinin gelişimine katkıda bulunmanın yanı sıra y-takım çalışması, liderlik, sosyal ilişkiler, yönetim, paylaşma, kendi kararlarını alabilme gibi idari, siyasal ve sosyal bilimleri yakından ilgilendiren konularda kendilerini topluluklarında uygulamalı olarak yetiştirme şansı yaratmaktadır.

Kamu ve özel sektörde, ulusal ve küresel gelişmeleri takip ederek, geleceğin siyaset bilinci ve yönetici çalışma yaşamına hazırlamaya, düzenlediği toplantılar, paneller, konferanslar, sosyal etkinliklerle bilgilerini ve donanımlarını arttırmaya ve küresel düşünüp, yerel çözümler üretebilen idareci adayları olmalarına yardımcı olmak.

Üniversitemiz bünyesinde Türkiye Cumhuriyeti’ nin gelecekteki bakanları, valileri, kaymakamları yetiştiğinin bilincinde olarak farklı projeler hayata geçirmek ve üyelerimizin kamu yönetim bilgi ve becerilerini geliştirmek.

Dr.Öğretim Üyesi Türker BATMAZ