ULUSLARARASI BİLGİ VE TEKNOLOJİ TOPLULUĞU

Uluslararası ve ulusal alanda eğitim görmekte olan öğrenciler arasındaki bir bağlantı organı olması, uluslararası ve ulusal alanda eğitim gören öğrenciler ile kendi üniversitemiz öğrencileri arasındaki bağları güçlendirme, aralarında bilgi akışı sağlama, uluslararası teknik gelişmeleri takip etme ve kendi çevresini bu gelişimler ile destekleme, bununla birlikte, Üniversitemiz öğrencilerin kişisel ve mesleki anlamda gelişmelerini sağlama, uluslararası kuruluşlarla bağlantılar kurup Üniversitemize uluslar arası farkındalık getirme, ulusal firmalarımızla partnerlik kurarak iş ve staj fuarlarında üyelerimizi firmalarla buluşturma; teknik gezilerin dışında teknik proje gezileri ile fabrika kültürleri ve işleyişleri hakkında üyelerimizi bilgi sahibi yapma, konferanslarla gerek yerli gerek de yabancı iş adamlarıyla üyelerimizi buluşturma, Üniversitemizde gerçekleştirilecek bilimsel ve sosyal projelerde Üniversitemize destek olma ve iş gücü oluşturma, teknik proje yarışmaları düzenleme ve düzenlenen proje yarışmaları hakkında  üyelerimizi bilgi sahibi yapmayı amaçlar.

Arş.Gör.İsmail CANER