VETERİNER FAKÜLTESİ BİLİMSEL FARKINDALIK VE GELİŞİM TOPLULUĞU

Üniversitemiz öğrencilerinin “Veteriner Tıp” alanındaki son gelişmelerden haberdar olmalarını sağlamak. Araştırmacı ruhlu gençleri bir araya getirerek fikir alışverişinde bulunmalarını sağlamak. Bilim ve teknolojinin önem kazandığı 21. Yüzyılda ülkemize katma değer sağlayabilecek bilim insanlarının yetişmesine katkı sağlamak. Öğrencilerin bilimsel anlamda bir bakış açısı kazanmalarını sağlamak. Alanında uzman bilim insanlarını ve saktör temsilcileri ile öğrencileri buluşturacak seminer, eğitim, konferans, söyleşi, panel, kongre, laboratuar çalışması, saha çalışması, teknik gezi, bilgi yarışması gibi faaliyetleri düzenlemek ve bu faaliyetler sayesinde öğrencilerin kaynaşmasını, sosyal hayatta daha aktif olmasını sağlamak. Öğrencilerin sunum yapma konusunda becerilerinin geliştirilebilmesi için ortam sağlamak.Lisans düzeyindeki TÜBİTAK Araştırma Projelerinin tanıtılmasını sağlamak ve bunlara katılımı desteklemek topluluğun temel amaçlarındandır.

Doç.Dr.Muharrem EROL