Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ile saat 08.00 - 17.00 arası iletişim kurabilirsiniz.

Ombudsmanlık Topluluğu Ankara gezisi düzenledi.

Balıkesir Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Ombudsmanlık Topluluğu, akademik danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Gülcan Öztürk, topluluk başkanı Kamil Yağız Yılmaz, başkan yardımcısı Bircan Coşkunsu ve topluluk üyesi 85 öğrenci ile Balıkesir birlikteAnkara gezisi düzenledi.

26 Aralık 2019 tarihinde gerçekleşen gezi kapsamında Anıtkabir, Türkiye Büyük Millet Meclisi ve Kamu Denetçiliği Kurumu ziyaretleri gerçekleştirildi. Kamu Denetçiliği Kurumunda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında Kamu Denetçisi Yahya AKMAN tarafından kurum hakkında bilgilendirme yapılarak ve topluluk üyesi öğrencilerin soruları cevaplandırıldı.