Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ile saat 08.00 - 17.00 arası iletişim kurabilirsiniz.

Yaratıcı Yazarlık ve Uygulamalı Edebiyat Topluluğu “Doğanın Öyküsü, Edebiyatın Doğası”

Üniversitemiz Sağlık-Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösterenYaratıcı Yazarlık ve Uygulamalı Edebiyat Topluluğu, 25 Şubat 2020 tarihi saat 15.00’da,“Edebiyat ve Delilik” adlı söyleşiyi gerçekleştirmiştir. Topluluk danışmanı Arş. Gör. Sercan CEYLAN’ın moderatörü olduğu etkinlik konuşmacı, üniversitemiz Rektör Yardımcısı Şair ve yazar Prof. Dr. Mehmet NARLI’nın katılımlarıyla gerçekleşmiştir. Prof. Dr. Mehmet NARLI’nın Edebiyat ve Delilik kitabına değinilerle ilerleyen söyleşi, öğrenci ve ilgililerin soru ve görüşlerinin alınmasından sonra sona ermiştir.